Vols associar-te?

Gaudiràs d’avantatges i col·laboraràs amb la economia
circular, ecològica i quilòmetre zero del territori.

Consumidor/a Particular

Els particulars o famílies que es facin sòcies podran recollir les comandes a la Cooperativa o a alguna botiga sòcia. També us podeu fer membres d’algun grup de Consum del teu poble i ciutat i recollir les comandes al seu local. Com a sòcia particular, has de fer un abonament de capital social inicial de 50€.

Consumidor/a Empresa o Col·lectiu

Actualment, i per donar sortida al volum d’aliments que produeix la pagesia, donem servei a grans consumidors: restaurants, botigues, grups de consum, menjadors escolars, residències, etc. Per associar-vos cal fer un abonament de capital social inicial de 100€.

Productor/a

Treballem braç a braç amb persones productores i elaboradores del territori que vetllen per la qualitat dels seus productes i per dur a terme una producció sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Enfortir la xarxa de distribució valorant la tasca de la pagesia i les productores, compartint recursos i col·lectivitzant tasques, per tal d’abaratir el cost del producte per al consumidor sense perjudicar els productors. Per formar-ne part s’ha de realitzar un abonament de capital social inicial de 100€. Quan et dones d’alta com a sòcia productora automàticament ets sòcia consumidora també i podras comandar productes pel teu consum.

Ets sòcia i et vols donar de baixa? Envia’ns aquest formulari.

Vull més informació!

Contacta