Malgrat l’excepcionalitat del moment, on s’imposen per davant de tot les mostres de suport mutu, des L’Enllaç de l’Ebre continuem bastint col·lectivament el nostre projecte. Un projecte que pensem també té molt a veure amb una nova forma de viure i conviure on el teixit social local, la sostenibilitat, l’autogestió i l’empatia han de ser valors que passin per sobre de l’individualisme i la competitivitat. Per això a partir d’avui i durant uns dies a través de la campanya #SomEbre us presentarem algunes de les persones, entitats i col·lectius que ja formen part de L’Enllaç de l’Ebre i que us conviden a participar-hi també a vosaltres.

La campanya podrà seguir-se a les tres xarxes socials de L’Enllaç (Facebook, Instagram i Twitter). Si encara no les seguiu, us animem a fer-ho! Comencem la campanya aquest dimarts 24 de març amb la Núria d’El Mussol Verd, que està covençuda que unint forces i anant de la mà d’altres productores i consumidores de les Terres de l’Ebre també l’oli verge extra i les ametlles ecològiques que produeixen es posen més en valor. Gràcies, Núria i totes les que esteu construint conjuntament L’Enllaç de l’Ebre. Perquè #SomEbre!