La cooperativa L’Enllaç de l’Ebre convoca per al proper dijous 20 de febrer una assemblea extraordinària en la quan es presentaran els treballs i gestions duts a terme fins el moment per les comissions de treball i el consell rector i s’explicarà l’estat actual de la cooperativa i les diferents propostes de finançament per la seva posada ne marxa.
L’assemblea es farà el dijous 20 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda a l’Aldea (Av. Catalunya, 124) i constarà del següent ordre del dia:

  1. Presentació dels treballs i gestions realitzades per les comissions de treball i decisions del consell rector des de la constitució de la cooperativa.
  2. Explicació de les gestions pendents. Estat actual de la cooperativa.
  3. Presentació de les diferents propostes de finançament per a la posada en marxa de la cooperativa.
  4. Votacions.
  5. Precs i preguntes
    Des del consell rector de L’Enllaç de l’Ebre recalquen en la convocatòria que aquesta primera assemblea extraordinària és per informar de l’estat actual de la cooperativa i resoldre i decidir sobre temes urgents i imprescindibles per la posada en funcionament de L’Enllaç de l’Ebre.
    Després de l’assemblea qui vulgui podrà quedar-se al sopar que es farà al restaurant Les Xiques de l’Aldea. El consell rector recorda que es pot delegar el vot en l’assemblea i es demana que es confirmi l’assistència a l’assemblea i, si és el cas, al sopar, abans del dilluns 17 de febrer.